IntegritySyndicate.com

IntegritySyndicate.com

Sindikasi Integritas - Pamulihan Kristian Apostolik Abad 1
Artikel Iman

Katresnan Mupangat

Gusti Allah iku Katresnan. Muga-muga katresnané Gusti Allah dadi sampurna ing kita lan dadi pengikuté Kristus Read More "Love Firste"

Injil Para Rasul

Injil Para Rasul yaiku Injil Yesus Kristus miturut buku Kisah Para Rasul Read More "Injil Para Rasul"

Ora Ana ing Undhang-undhang

Ora nglanggar hukum ana ing ngarsane Gusti Allah, nanging miturut angger-anggere Sang Kristus, 1 Kor 9: 20-21 Read More "Ora Ana ing Hukum"

Gusti Allah sing Rama siji

Ana siji Gusti Allah, Rama, sing saka endi kabeh dumadine lan ing endi kita ana (1 Kor 8: 5-6) Read More "Sang Rama lan Siji Rama"

Yesus, Sang Mesias

Ana siji perantara antarane Gusti Allah lan manungsa, yaiku manungsa Yesus Kristus, sing masrahake awake minangka tebusan kanggo kabeh wong. (1Tim 2: 5-6) Read More "Yesus, Sang Mesias"

Urip, Pati lan Pangarep-arep Kaslametan

Para putraning Allah nggrundel batin kanthi semangat banget ngenteni diangkat dadi putra - pangarep-arep bakal diuripake maneh Read More "Urip, Pati lan Pangarep-arep Kaslametan"

Repentance

Standard mratobat Apostolik - Mratobat lan pracaya Injil Read More "Tobat"

Peparinge Roh Suci

Ngerti pola lan pangajab kanggo nampa hadiah saka Roh Suci Read More "Kado Roh Suci"

Pandonga iku prelu

Ringkesan babagan pentinge pandonga kanthi pedoman babagan cara sholat Read More "Pandonga iku prelu"

Tekun Nganti Pungkasan

Aku nganggep kabeh iku kapitunan amarga aku ngerti banget babagan Kristus Yesus, Pangeranku (Fil 3: 8) Read More "Tekun Nganti Pungkasan"
Dhasar saka Kitab Suci

KJV iku Korup

Mbabarake Kitab Suci Versi King James Read More "KJV Rusak"

Kredibilitas Matius Bagean 2: Kontradiksi saka Matius

Kasedhiya conto kontradiksi Matius tumrap akun Injil liyane. Perangan tambahan masalah uga dirangkum sawise kontradiksi. Read More "Kredibilitas Matius Bagean 2: Kontradiksi saka Matius"

Kredibilitas Matius Bagean 3: Matius 28:19

Formula baptis trinitary ing pungkasan Matius mesthine ora asli karo Matius. Bukti kalebu kutipan Eusebius lan akeh referensi Read More "Kredibilitas Matius Bagian 3: Matius 28:19"

Sugeng rawuh ing Integritas Syndicate

Resources

Unitarian Alkitab

Artikel ing ngisor iki ngemot topik sing ana gandhengane karo dhasar Unitarianisme Alkitab. 

Perdebatan Tritunggal

Evolusi Doktrin Tritunggal

Artikel iki nyoroti fakta-fakta khusus babagan wong lan acara-acara babagan pengembangan doktrin Trinitas sing penting kanggo evaluasi sing akurat, nanging ...

Read More
Injil terbuka kanthi sinar cahya sing ngerti babagan Doktrin Para Rasul

Preexistence saka Kristus

Pangerten babagan apa sing diarani Kristus sadurunge - Apa sadurunge Yesus ing babagan sunnat minangka pusat rencana Allah - utawa ...

Read More
Injil terbuka kanthi sinar cahya sing ngerti babagan Doktrin Para Rasul

Analisis Filipi Bab 2

Wujud Gusti Allah = Mahaluhur (Ora Preexistence) - Analisis rinci babagan salah sawijining wacan sing paling ora dingerteni ing Prajanjian Anyar Filipi 2: 5-11

Read More

Konflik Alkitab

Nolak konfirmasi sing salah saka Kitab Suci sing digunakake kanggo nyimpulake Yesus yaiku Gusti Allah

Read More
Delusion saka Tritunggal

Delusi Oneness

Masalah karo Doktrin Oneness - utawa dikenal kanthi jeneng Modalism utawa Monarki Modalistik

Read More